Je kunt de artikelen gemakkelijk bestellen door de button : "voeg toe aan winkelwagen" aan te klikken. Je kunt dan nog aantallen wijzigen of toch nog het artikel verwijderen door op het kruisje achter het bedrag te klikken.

Je moet dan 4 stappen doorlopen tot de bestelling definitief is :

Stap 1. Is de bestelling compleet, kies dan de button : "Selecteer betaalwijze". Je kiest dan hoe je de artikelen wilt betalen: Vooraf, via IDEAL . Dan kies onderaan de button : "naar de kassa".

Stap 2. Je bent nu op de volgende pagina en daar vul je al je gegevens in zoals : naam , adres enz. Je kunt evt. een ander afleveradres invoeren als het bv om een kado gaat. Kies dan button : "verder".

Stap 3. Nu krijg je alles nogmaals te zien en dat controleer je even. Klopt alles, dan bevestig je de bestelling.

Stap 4. Je krijgt automatisch een e-mail ter bevestiging. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.

Standaard wordt er € 6,95 verzendkosten berekend. Mocht het zo zijn dat de verzendkosten meer zijn ivm het gewicht, dan word je hiervan op de hoogte gebracht door een mail. Dit is ook zo als het artikel in een envelop toegestuurd kan worden en de verzendkosten dus lager zijn.

© 2012 - 2018 De Snuffelhoek.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel