Snuffelhoek Kerstmarkt

U hoeft vanaf nu niet meer te denken over wat te doen met uw kerstpakket. Wij hebben namelijk een uniek en sfeervol alternatief voor uw standaard kerstpakket.

De Snuffelhoek Kerstmarkt

Het team van de Snuffelhoek in Nijmegen presenteert u de Snuffelhoek Kerstmarkt. De 'Snuffelhoek Kerstmarkt' is een sfeervolle kerstmarkt waar uw medewerkers zelf hun pakket kunnen samenstellen. U bepaalt het budget per medewerker en wij richten een gezellige kerstmarkt in waar uw medewerkers kunnen kiezen wat ze graag als kerstgeschenk willen hebben. Door een zeer gevarieerd aanbod van grote en kleine producten in diverse prijsklassen is er voor elk wat wils. De 'Snuffelhoek kerstmarkt' kunnen wij volledig voor u inrichten, inclusief sfeervolle kerstversiering. Samen zorgen wij voor een geschikte ruimte bij u binnen het bedrijf, maar we kunnen ook kiezen voor een andere locatie.  Op deze manier kunt u de 'Snuffelhoek Kerstmarkt' combineren met een hapje en drankje in een sfeervolle en feestelijke ambiance. De gekozen ruimte wordt vooraf door ons bekeken en in overleg met u wordt de juiste indeling gemaakt. Dit kan geheel volgens uw wensen worden vormgegeven.

Het bedrag

U geeft het bedrag aan dat u per medewerker wilt besteden. Dit bedrag wordt volledig besteed aan het te kiezen kerstgeschenk van uw medewerker. De verdere onkosten zoals vervoer, personeel, sfeervolle versiering, tas en een kleine kerstattentie worden niet berekend. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een tas en een kleine kerstattentie en mogen ze tot het besteden bedrag uitzoeken van de tafels.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit kado, woonaccessoires, tassen en sieraden en wordt aangepast aan de huidige trends. Wij hebben meer dan 200 artikelen in onze collectie. In overleg met u kunnen wij het assortiment afstemmen op uw wensen.

Wat te doen bij afwezigheid

Voor degene die de markt niet kunnen bezoeken zijn er een aantal mogelijkheden. Een collega kan het kado samenstellen of er wordt een Snuffelhoek-kerstpakket samengesteld door ons team. Deze wordt sfeervol ingepakt. Eventueel is een tegoedbon ook mogelijk, deze kan uw medewerker bij ons in de winkel besteden. Mocht u geinteresseerd zijn, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u volledig informeren over de vele mogelijkheden.

© 2012 - 2021 De Snuffelhoek.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel