Exclusieve handgemaakte sieraden en lederwaren voor de eigentijdse vrouw

Pimps&Pearls is een uniek accessoireconcept waarmee je in 3 stappen een persoonlijk sieraad kunt creëren dat volledig aansluit op je eigen stijl en persoonlijkheid.

Leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven!

In oktober 2010 heeft Monique Mangal haar creatieve idee omgezet in een concept en Pimps&Pearls is gelanceerd! De liefde voor sieraden en accessoires zie je terug in de unieke producten. Authentiek Dutch Design.

Elk sieraad is volledig handgemaakt door Monique in haar atelier. Door haar jarenlange ervaring in de modebranche, ontwerpt ze vanuit haar gevoel voor stijl en trends.

Met Pimps&Pearls creëert zij een totaal vernieuwend sieradenlabel, daardoor is geen enkel sieraad hetzelfde.

Pimps&Pearls is uit liefde voor de natuur geboren en komt door passie en overgave tot leven. Met hoogwaardig kwaliteitleer als basis zorgen de eindeloze combinaties met andere natuurlijke materialen zoals edelsteen, hout, bone,
schelp, hars, koper en edelstaal voor een accessoire met een pure uitstraling. Elke bedel is handgemaakt en uniek, elke kleurcombinatie is mogelijk. Dat maakt elk sieraad stijlvol en persoonlijk.

Pimps&Pearls is bedoeld voor zowel de jonge vrouw, als de eigenzinnige en zelfbewuste, ervaren vrouw. Geef je gevoel de ruimte en laat je creativiteit spreken samen met een sieraad of accessoire van Pimps&Pearls.

© 2012 - 2021 De Snuffelhoek.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel