Flora Castle 
 

Flora Castle tea pot and mug

 

Uniek ontwerp

 

Wij geloven in momenten. Een zonsopgang, een knuffel, de geur van een roos, aan tafel met familie, of een heerlijke kop thee op jouw favoriete bank. Er schuilt schoonheid in elk moment, hoe klein ook. Een leven lang mooie momenten verzamelen is als een veldboeket. Met elk moment dat je toevoegt groeit het boeket en wordt het nog mooier.

Wij geloven in kwaliteit. Vakmanschap, duurzaamheid en de schoonheid van een goed ontworpen product. We houden er van om producten te maken die een leven lang meegaan. Die het leven kleur geven, mooie momenten nog mooier maken. Producten die het waard zijn om te verzamelen.

Dit inspireerde ons om een volledig nieuw merk te bouwen. Een merk dat perfect weergeeft waar wij in geloven. Met Flora Castle brengen wij een prachtige collectie servies en keukentextiel. Met iconische designs en een kwaliteit die een leven lang meegaat. Een eindeloze mix van artikelen en designs die perfect met elkaar te combineren zijn. Om zo een collectie samen te stellen die helemaal bij jou past, jouw leven, jouw momenten.

Flora Castle Collectie

Met Flora Castle geniet iedereen een leven lang van prachtige gedekte tafels. Servies dat met je meegroeit als een veldboeket, ontdek bijvoorbeeld de dinerborden. Veldboeket in een samenstelling die uniek is en die naadloos aansluit bij jouw woonaccesoires. Duurzame kwaliteit koffiemokken en kommen, de vrijheid van persoonlijke keuze, geschikt voor iedere gelegenheid, gemaakt met liefde, aandacht en oog voor detail. Tijdloze artikelen zoals de theepotten die blijven inspireren met iedere keer opnieuw vernieuwing die voelt als thuis komen.

 

 

 

© 2012 - 2021 De Snuffelhoek.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel