Je kunt de artikelen gemakkelijk bestellen door de button : "voeg toe aan winkelwagen" aan te klikken. Je kunt dan nog aantallen wijzigen of toch nog het artikel verwijderen door op het kruisje achter het bedrag te klikken.

Je moet dan 4 stappen doorlopen tot de bestelling definitief is :

Stap 1. Is de bestelling compleet, kies dan de button : "Selecteer betaalwijze". Je kiest dan hoe je de artikelen wilt betalen: Vooraf, via IDEAL . Dan kies onderaan de button : "naar de kassa".

Stap 2. Je bent nu op de volgende pagina en daar vul je al je gegevens in zoals : naam , adres enz. Je kunt evt. een ander afleveradres invoeren als het bv om een kado gaat. Kies dan button : "verder".

Stap 3. Nu krijg je alles nogmaals te zien en dat controleer je even. Klopt alles, dan bevestig je de bestelling.

Stap 4. Je krijgt automatisch een e-mail ter bevestiging. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.

Je kan bij ons op de volgende manieren veilig en online betalen:

 

Klarna Achteraf Betalen

Met Klarna is het mogelijk om jouw online aankoop via internet te doen en achteraf te betalen, Klarna kijkt wel eerst naar eventuele openstaande bestellingen/betalingen en betaalgedrag in het verleden. Als je door Klarna wordt goedgekeurd voor achterafbetaling dan zal je bestelling zonder dat deze is betaald worden verzonden.

LET OP: Door Klarna niet goedgekeurde aanvragen worden niet door mij verzonden! 
Je ontvangt dan van Klarna informatie omtrent de betaling en de daarbij behorende voorwaarden. De vordering voor de bestelling is hiermee ook in handen van Klarna. Maak het te betalen bedrag dan ook niet  aan de Snuffelhoek over maar volg de informatie op de factuur van Klarna. 

 

ideal logo

iDEAL (verloopt via de betaalprovider Klarna)  

Enkel voor houders van een NL bankrekening.

Als je er voor kiest om te betalen via iDEAL wordt je vanaf de site automatisch doorverwezen naar de site van iDEAL waar je kunt inloggen bij jouw eigen bank. Nadat u je bank opdracht heeft gegeven om het bedrag over te maken neem ik jouw bestelling in behandeling.

Standaard wordt er € 6,95 verzendkosten berekend. Mocht het zo zijn dat de verzendkosten meer zijn ivm het gewicht, dan word je hiervan op de hoogte gebracht door een mail. Dit is ook zo als het artikel in een envelop toegestuurd kan worden en de verzendkosten dus lager zijn.

© 2012 - 2021 De Snuffelhoek.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel