De koop ongedaan maken kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:

  • Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; geen gebruikssporen vertonen.
  • De verpakking en toebehoren moeten in orginele staat zijn.
  • Speciaal voor u bestelde artikelen kunt u niet ruilen.
  • Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Procedure
U stuurt het artikel op eigen kosten en op eigen risico terug. Ongefrankeerde zendingen en zendingen onder rembours worden door ons niet aangenomen. Vermeldt bij uw retourzending graag uw naam en factuurnummer. U kunt eventueel gebruik maken van het herroepingsformulier.

Retour betaling
Bij het retour sturen van de complete order zal het gehele aankoopbedrag (inclusief betaalde verzendkosten oorspronkelijke order) binnen 14 dagen teruggestort worden op het door u gebruikte bankrekeningnummer. Bij retourzending van een gedeelte van de order zullen de eventueel betaalde verzendkosten van uw oorspronkelijke order niet worden vergoed. 

Retouradres
U kunt de producten, zorgvuldig verpakt, retour zenden naar:
de Snuffelhoek
Stikke Hezelstraat 20-22
6511 JX Nijmegen

Aansprakelijkheid
De Snuffelhoek is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede neutrale verpakking. Wanneer dit gebeurt kunnen wij helaas de retourzending en het aankoopbedrag niet vergoeden.

Bestelling beschadigd aangekomen of defect
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met ons op, graag binnen 4 werkdagen. Wij zullen uw klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.

Ruilen
Artikelen kunt u ruilen door de artikelen te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u direct of het artikel nog beschikbaar is. 

Een op een artikelen ruilen is helaas niet mogelijk, het is ook niet mogelijk om via het herroepingsformulier een vervangend artikel aan te vragen. 

Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Aanbieding

© 2012 - 2020 De Snuffelhoek.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel